Jdi na obsah Jdi na menu
 


Linda a Dag

13. 10. 2007

Dag


A1/1 (2000) po Sapano, z Dagomys

Hnědák, z rovinových dostihů (ze 4 startů doběhl dvakrát šestý) přeorientován na skoky, prvním rokem 2007 startoval čtyřikrát na VT v Ústí, kde byl 6. a 2 (do 90-ti cm). Pod stálou jezdkyní Michaelou Sedlárovou. Podzimní účast na honech přispěje k přípravám na příští rok, kdy Dag začne závodit již v oficiálních závodech stupně Z a ZL.

Dagova sestřenice je v současné době v dosihovém tréninku u přítele majitelky na závodišti v Madridu. Jeho strýc Hawkeye zas plemeníkem v irském hřebčíně Hyde Park.


Obrazek

Obrazek

Obrazek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Dagoušek

(Lála M. , 22. 2. 2011 11:28)

Nikdy bych netušila, že se tohoto ještě dočkám.. Že někdy ještě uvidím Dagouška, byť jen na fotce.. Jsem na něj hrdá, když vidím, jak krásný kluk z něj vyrostl a jak moc je šikovný.. Dagoušek byl vždy darebák, tedy alespoň jako hříbátko, ale neměl důvěru k lidem, proto se tak choval, pak jsem za ním skoro dennodenně chodila do boxu a z darebáka se stal milující koník.. Byla to má jediná a opravdová koňská láska, včera měl narozeniny - 21.02.2000 - vzpomněla jsem si na něj a dnes na něj koukám, možná jeho narozeniny mě k tomu donutily.. Mám jeho fotky jako malého hříbátka, mám jich spousty - pomalu - jako rostl.. Plakala jsem, když mi ho ve třech letech odvezli a pláču i teď, ale dojetím, že jsem ho našla a že vím, že se má dobře..

Dagounek

(Nelčaa, 7. 3. 2008 21:48)

Lindí.. =)) mam další fotkuu.. na dráze s více koňma.. =)) pošlu ti jí ju. A ještě oskenuju tu v tom padocku. Ju a byla jsem na Hipo u Vávrový se podívat a ta Kamča co ho hodně jezdila tak má celý jeho album. a i fotky z dostihů. Ale moc jí neznam tak se jí zeptam jestli by mi to nenaskenovala ju? éo) určitě bys byla ráda.. a já taky a mooc.. =)) vyprávěla mi, že Dagouš byl jeden z těch pěkně zlobivejch koní a že jednou jí schodil a on se pak strašně odřel a uklouz a přiběh do stáje celej od krve ty ju.. =o( ale pak už to bylo v pořádku... a pak jednou prej se před těma malejma holkama vzepjal a prej se ho všichni bály... =D tak se domluvíme ju.. na těch Braňanech...

komentář

(mišák, 22. 11. 2007 11:49)

Linduško, tvůj Dagounek je jeden z šikovných koníků, myslím si, že pokud se na něm bude pracovat, že nám to na ofikách ještě předvede!!!!!:o)

:-D

(linda, 11. 11. 2007 20:22)

he he, já nemyslela dostihy, já myslela skoky ty 4 starty a dvakrát 6. V dostizích to byl pes 1.kategorie.

...............................

(..............................., 25. 10. 2007 7:46)

Linduška má miminkoooooooooooooooooooooooooo

kůň

(linda, 22. 10. 2007 19:49)

Lůco, připíšeš tam prosím, že byl ze 4 startů 2x 6. a jednou druhý ve skocích do 90cm? Děkuju! a že jeho sestřenice je v dostihovém tréninku shodou náhod u přítele majitelky na závodišti La Zarzuela v Madridu? a jeho strýc Hawkeye je plemeníkem v irském hřebčíně Hyde Park?